Auto rondreis Europa

Beleef een onvergetelijke roadtrip door Europa

Ga mee op een avontuurlijke reis en ontdek Europa met een unieke twist! Of je nu door Oost-Europa, Spanje of Scandinavië wilt reizen, onze auto rondreizen door Europa bieden een ervaring als geen ander. Tijdens de barrelrun door Europa rijd je met een oude auto langs spectaculaire landschappen, historische steden en verborgen pareltjes die je anders misschien nooit zou ontdekken.

Barrel run door Europa: Avontuur op zijn best

Onze Rammelbakken Reizen zijn ontworpen voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, vrijheid en een flinke dosis plezier. Tijdens deze rondreizen door Europa met een oude auto, geniet je van het comfort van gezellige campings, onze foodtruck en de onvergetelijke avonden in de Rammelbar. (winteredities zijn net anders). Of je nu kiest voor de adembenemende bergen van Zweden en Noorwegen of de culturele schatten van Oost-Europa, elke route biedt een unieke ervaring.

Waarom kiezen voor een roadtrip door Europa met Rammelbakken Reis?

De Rammelbakken Reis zorgt voor een onvergetelijke roadtrip door Europa, waarbij je niet alleen de highlights ziet, maar ook de minder bekende juweeltjes ontdekt. Onze reizen zijn perfect voor iedereen die het avontuur opzoekt en Europa op een unieke manier wil verkennen. De combinatie van vrijheid, avontuur en gezelligheid maakt elke trip een ervaring om nooit te vergeten.

Boek nu jouw auto rondreis door Europa en laat het avontuur beginnen!

× Vragen?