Roadtrip Slovenië en Kroatië

Beleef de ultieme roadtrip door Slovenië en Kroatië

Ontdek de schoonheid van Slovenië & Kroatië met een onvergetelijke roadtrip

Ben je klaar voor een avontuur door de ongerepte natuur van Slovenië of de prachtige kustlijn van Kroatië? Met Rammelbakken Reis beleef je een unieke roadtrip door deze prachtige landen. Rijd door adembenemende bergpassen, langs kristalheldere meren en pittoreske dorpjes. Bezoek de wereldberoemde Plitvice meren en proef de traditionele keukens. Onderweg overnacht je op sfeervolle campings  en geniet je van de gezelligheid in onze Rammelbar. Of je nu houdt van natuur, cultuur of een mix van beide, deze roadtrip biedt het allemaal.

Waarom kiezen voor Rammelbakken Reis?

Bij ons draait alles om avontuur en gezelligheid. Tijdens jouw roadtrip door Slovenië zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring met onze beroemde foodtruck die dagelijks voor heerlijk eten zorgt. Daarnaast bieden wij comfortabele overnachtingen op campings en volop mogelijkheden om te ontspannen na een dag vol avontuur. In de avond deel je verhalen in de gezellige Rammelbar met je medereizigers.

Slovenië: een verborgen parel van Europa

Slovenië staat bekend om zijn adembenemende natuur, van de majestueuze Alpen tot de serene meren van Bled en Bohinj.Geniet van de heerlijke sfeer van de Sloveense & Kroatische kust. Deze roadtrip biedt een perfecte balans tussen avontuur, ontspanning en cultuur. Met Rammelbakken Reis beleef je Slovenië op een manier die je nooit zult vergeten.

Boek nu jouw roadtrip door Slovenië & Kroatië en laat het avontuur beginnen!

× Vragen?