Rammelbakken Reis header

3e editie: Breda <> Nice

3e editie: zondag 16 september 2018 t/m zaterdag 22 september 2018 Route: van Breda naar Nice en terug alleen met Rammelbakken
Rammelbak

De Rammelbakken reis

Wanneer: 16 – 22 september 2018

2e editie: Breda <> Nice Start: zondag 16 september 09:00 Finish: zaterdag 22 september 14:00

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je deze editie maar liefst 7 landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak tot winnaar uitgeroepen?

Foto 1e editie

Jouw Rammelbak

Voorwaarden voor jouw rammelbak en rammelhok

Rammelbak Aanschafwaarde lager dan €750 Bouwjaar 2000 of ouder

De voorpret begint al bij het uitzoeken van een geschikte auto, die deze reis moet gaan overleven. Naast de aanschafwaarde ben je vrij om nog geld te steken in het pimpen van je auto. Het kan ons niet gek genoeg. Leef je uit, want de mooiste creatie krijgt extra punten. Let er wel op dat de auto met alle versieringen nog wel aan alle wettelijke eisen blijft voldoen. Voldoet jouw eigen auto aan de voorwaarden en wil je deze niet blijvend pimpen, kijk dan in onze webshop voor leuke Rammelbak versieringen die na de reis eenvoudig te verwijderen zijn.

Kosten

Wat zijn de kosten per team?

(2 personen + auto) €549* Per extra teamlid: €249*
Geen gebruik van de campings €375 Per extra teamlid €159

*De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt. Je hoeft dus zelf geen overnachtingsplaats te gaan zoeken en ‘s morgens is het ontbijt geregeld. Je verblijft met alle deelnemers op dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd als jij en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.