Rammelbakken Reis header

7e editie: Breda <> Boedapest

7e editie: zondag 15 september t/m zaterdag 21 september 2019

Route: van Breda naar Boedapest en terug alleen met Rammelbakken

Rammelbak

De Rammelbakken reis

Wanneer: September 2019

7e editie: Breda <> Boedapest Start: zondag 15 september Finish: zaterdag 21 september

Deel 7 dagen lang een rammelbak met vrienden. Je start in Breda en krijgt elke dag een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Met deze rammelbak doorkruis je een aantal landen. Het gaat niet om snelheid, je verdient wel punten met vragen en opdrachten. Wordt jouw rammelbak tot winnaar uitgeroepen?

Foto 1e editie

Jouw Rammelbak

Voorwaarden voor jouw rammelbak en rammelhok

Rammelbak Aanschafwaarde lager dan €750 Bouwjaar 2000 of ouder
Rammelhok Aanschafwaarde lager dan €750

De voorpret begint al bij het uitzoeken van een geschikte auto met daarbij optioneel een caravan, die deze reis moet gaan overleven. Naast de aanschafwaarde ben je vrij om nog geld te steken in het pimpen van je auto en caravan. Het kan ons niet gek genoeg. Leef je uit, want de mooiste creatie krijgt extra punten. Let er wel op dat de auto en caravan met alle versieringen nog wel aan alle wettelijke eisen blijft voldoen.

Kosten

Wat zijn de kosten per team?

(2 personen + auto) €549* Per extra teamlid: €249*
(2 personen + auto + caravan) €579* Per extra teamlid: €249*
Geen gebruik van de campings €375 Per extra teamlid €159

*De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt. Je hoeft dus zelf geen overnachtingsplaats te gaan zoeken en ‘s morgens is het ontbijt geregeld. Je verblijft met alle deelnemers op dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd als jij en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.