Rammelbakken Reis header

Over ons

Over hoe het begon, het gevoel en het doel. Maar vooral over vriendschap, uitdagingen en beproevingen.

De Rammelbakken Reis is ontstaan uit enthousiasme bij twee vrienden, Rogier van Wijngaarden (foto rechts) en Tjarko van Doormaal (foto links). Centraal staat ons ondernemerschap en onze drive om ‘de vrienden van Nederland’ een unieke vriendschapservaring te bezorgen. We hebben onze handen ineen geslagen en tijdens de vele brainstormsessies is de Rammelbakken Reis ontstaan.

Een reis voor het uitbouwen en verdiepen van beginnende of lang bestaande vriendschappen. Een reis waarbij plezier centraal staat. Waarin onuitwisbare herinneringen worden geboren. Waar de uitdaging beproeft wordt!

Een uniek gevoel om nooit te vergeten

Tjarko heeft in het verleden al eens een reis van 3.500 km gemaakt in een rammelbak van €100: een Volvo 360 2.0 (carburateur). Deze auto heeft de Autoweek gehaald vanwege de belachelijk grote vrachtwagenlogo’s van Volvo.

Zijn ervaring tijdens die reis was zo uniek dat hij dat gevoel nooit is vergeten. Daarbij draaide het ook om zuinig zijn op de auto, want wie weet krijg je panne in Frankrijk of Spanje. Tijdens een pittige bergrit in de Pyreneeën, kreeg de Volvo last van fading (verglazing van de remblokken). Met het smoesje ‘even een plaspauze inlassen’ liet Tjarko de remmen afkoelen zonder zijn medepassagier onrustig te maken. Niet veel later kon de reis weer vervolgd worden. De Volvo heeft de reis zonder enig mankement volbracht.

Rogier deelt het enthousiasme volledig en heeft ongelooflijk veel zin in de eerste editie van de Rammelbakken Reis. De Rammelbakken Reis onderscheidt zich doordat het accent ligt op plezier en laagdrempeligheid. Meedoen is vanzelfsprekend!

Ons motto: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving!

Voor de toekomst staan wij open voor interessante technische innovaties die de Rammelbakken Reis tot een nog leukere beleving maken.

Tjarko en Rogier